Zmeny v zdaňovaní príjmov PO - Kováčová, Zdenka
Pokračovanie článku z HN č. 70/02 o zmenách v zdaňovaní príjmov právnických osôb. Podpora domáceho cestovného ruchu. Zmeny vo finančnom a operatívnom lízingu. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku. Zostatková cena predaného a likvidovaného majetku. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.