TAO riadenia informačných projektov - modelovanie a monitorovanie ich životného cyklu - Severa, František
Informačný projekt a jeho charakteristiky. Charakteristiky kontextu informačného projektu. Charakteristiky projektu informačného systému. Parametre riadenia informačného projektu. Modelovanie informačných projektov na základe I Ťingu. Príklady modelovania informačných projektov a ich životného cyklu. I Ťing a jeho prvky.