Prieskum podnikateľskej etiky vo vybranej firme - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Pojem podnikateľská etika a história jej vývoja. Ciele podnikateľskej etiky. Prieskum podnikateľskej etiky v podniku Rhodia industrial yarns Slovakia, a.s. Humenné.