Malé a stredné podnikanie na Slovensku s osobitným zreteľom na cestovný ruch - Pachingerová, Mária
Opodstatnenie ďalšieho rozvoja malých a stredných podnikov v ekonomike krajiny. Problémy podnikového porovnávania. Vývoj podnikateľského prostredia v cestovnom ruchu na Slovensku. Finančná analýza podniku cestovného ruchu. Finančné ukazovatele vo vývoji podnikov cestovného ruchu na Slovensku.