Kam sa podeli učitelia? - Polakovič, Ivan
Otázky kvalifikácie učiteľov a podmienok pre ich prácu. Prehľady kvalifikovanosti učiteľov podľa predmetov a typov škôl. Podiel dôchodcov v pedagogickom procese. Príčiny súčasného stavu. Dôsledky novely Zákonníka práce pre pedagogických pracovníkov.