Viac úverov v tomto roku? - Onuferová, Marianna
Problematika poskytovania úverov pre malých a stredných podnikateľov. Predpoklady pre získanie úveru. Úverová zaťaženosť podnikovej sféry. Rast objemu úverov v budúcnosti.