Obchodné spoločnosti a novela Obchodného zákonníka - Lapšanský, Lukáš
Novela Obchodného zákonníka uskutočnená zákonom č. 500/2001 Z.z. sa dotkla aj právnej úpravy jednotlivých foriem obchodných spoločností. Nové právne úpravy vo verejnej obchodnej spoločnosti a v komanditnej spoločnosti.