Aj boj proti rasizmu či rakovine potrebuje profesionálnu reklamu - Kadlecová, Jana
Mimovládne organizácie (MVO) a ich vzťah k reklamným a public relations (PR) agentúram. Spolupráca MVO s reklamnými a PR agentúrami pri výskyte niektorých problémov. Otázka financovania, väčšinou MVO majú nedostatok financií. Niekedy je komunikácia medzi reklamnou agentúrou a MVO kameňom úrazu.