Čo (ne)možno predávať
Požiadavky na výrobu, dovoz, manipuláciu a uvádzanie do obehu termosterilizovaných pokrmov. Rôzne druhy obalov na takto upravené pokrmy. Všeobecné pravidlá na označovanie termosterilizovaných výrobkov. Požiadavky na kvalitu vstupných surovín ( ovocie a zelenina ) sú pre každý druh kozervácie rovnaké.