Problematika fiškálnej politiky a štátneho dlhu - Hontyová, Kajetána
Štátny rozpočet ako ekonomická kategória. Štátny (verejný) dlh. Fiškálna politika. Problematika fiškálnej politiky a štátneho dlhu v ekonomických teóriách. Konzervatívna ekonómia. Ekonómia ponuky - Supply side economics.