Rozvoj soukromých penzí v rámci důchodové reformy ve Velké Británii - Samek, Vít
Odlišnosť britského dôchodkového systému od tradičných európskych sústav. Povinný štátny dôchodkový systém - poskytuje veľmi nízke dôchodky. Podstatný zdroj príjmov - súkromný doplnkový dôchodkový systém: zamestnanecké penzijné fondy a individuálne penzijné účty.