Aktivní imigrační politika - Meduna, Michal
Potreba aktívnej imigračnej politiky v ČR. Princípy aktívneho výberu kvalifikovaných zahraničných pracovníkov. Nová koncepcia a spoločná migračná politika Európskej únie. Príprava ucelenej migračnej koncepcie ČR.