Vzťah sociálnej politiky a sociálnej práce ako praktických činnosí a študijných odborov - Jusko, Peter
Sociálna politika - kľúčový pojem sociálnej teórie a praxe. Pojem a predmet sociálnej politiky. Miesto sociálnej práce ako profesie v systéme sociálnej politiky SR. Obsahová náplň sociálnej politiky v študijnom odbore sociálna práca.