Zkušenosti s rekvalifikacemi - stážemi - Gemrot, Oldřich
Chýbajúca prax ako častá prekážka umiestnenia nezamestnaných absolventov škôl na trhu práce. Od roku 2000, v ČR zavedený nový nástroj aktívnej politiky zamestnanosti, tzv. rekvalifikácia - stáž v ziskových, rozpočtových a neziskových organizáciách.