Transformácia železníc a investície do infraštruktúry v niektorých vybraných európskych štátoch - Placek, Jozef
Transformácia železníc a investície do infraštruktúry v Českej republike, Dánsku, Nemecku, Veľkej Británii a Severnom Írsku, Belgicku, Luxembursku, Portugalsku, Švajčiarsku, Holandsku, Švédsku, Grécku, Slovinsku, Maďarsku, Bielorusku, Lotyšsku, Litve, Ruskej federácie, Bosne a Hercegovine, Turecku podľa materiálov Európskej hospodárskej komisie OSN.