Úloha audítora pri stanovení hodnoty majetku znalcom - Harumová, Anna, 1955-
Význam audítora pri vykonávaní znaleckej činnosti prostredníctvom znaleckých ústavov pri stanovení hodnoty majetku. Audítor a účtovníctvo. Oceňovanie podnikov a ich častí je odkázané na údaje účtovníctva a účtovnej závierky. Kvalitné oceňovanie sa musí opierať o overené údaje. Metódy využívané na stanovenie hodnoty majetku. Podklady potrebné na vypracovanie znaleckého posudku.