Několik empirických poznatků o vztahu inflace a hospodářského růstu - Král, Petr
Ilustrovanie problematiky vzťahu inflácie a ekonomického rastu na vývoji tranzitívnych ekonomík strednej a východnej Európy a vybraných krajín Ázie. Skúsenosti tranzitívnych krajín na poli inflácie a jej vzťahu k ekonomickému rastu. Menovopolitické implikácie plynúce z empirických poznatkov o vzťahu inflácie a rastu.