UPC má podľa svojho audítora vážne problémy - Schönwiesner, Roman
Holandská spoločnosť United Pan-Europe Communications (UPC) firma Arthur Andersen má podľa audítora vážne problémy, prekonáva finančnú krízu. Spoločnosť trpí kapitálovou nedostatočnosťou a jej ďalšie fungovanie je vážne ohrozené. Potreba reštrukturalizácie dlhov. Cena akcií UPC na burze v Amsterdame. Výsledky slovenskej dcéry UPC.