Zahraniční obchod v roce 2001 - Straka, Miloš
Tovarová štruktúra vývozu a dovozu ČR podľa tried SITC v roku 2001. V tabuľke sú uvedené hodnoty, podiely a indexy vývozu a dovozu a bilancia jednotlivých tried SITC