Obchodní jednání a národní zvyklosti: Spojené státy americké - Kuliš, Jiří
Stručná ekonomická charakteristika USA. Obchodné rokovania a národné zvyklosti v USA. Vytipovanie obchodného partnera. Uznávanie hodôt americkej spoločnosti. Profesionalita obchodného partnera. Priebeh obchodného rokovania. Význam času v USA. Spoločenské pravidlá.