Právne vzťahy pri poskytovaní sociálnej pomoci - Pauličková, Alena
Sociálna pomoc, právo na zabezpečenie základných životných podmienok a sociálna práca. Opatrovateľská služba. Zariadenie pestúnskej starostlivosti. Odmena za pestúnsku starostlivosť. Príspevok na kúpu motorového vozidla. Sociálna pôžička.