Ekonomicko-finančné výsledky poľnohospodárstva za rok 1999 - Chrastinová, Zuzana
Strata v poľnohospodárstve dosiahla 2 mld Sk. Faktory, ktoré prispeli k stratovosti. Vývoj ekonomických výsledkov poľnohospodárstva na Slovensku. Výsledky hospodárenia podľa regiónov. Finančno-ekonomické ukazovatele.