Podporná politika slovenského agropotravinárstva - Solíková, Helena
Podpora agropotravinárskeho komplexu v rokoch 1991-1999. Prehľad dotácií do agropotravinárstva. Podpora hospodárenia v horských prírodných podmienkach. Podpora investovania a zo štátnych fondov. Daňové úľavy v poľnohospodárstve.