Agrárna sebestačnosť Slovenskej republiky a vývoj agrárneho trhu - Sirotský, Ľubomír
Úroveň agrárnej sebestačnosti na Slovensku. Slovenská domáca produkcia a dovoz agropotravinárskych komodít. Hmotné a hodnotové objemy a jednotkové ceny vybraných komodít agropotravinárskeho obchodu SR v roku 1999.