Profesné a mzdové zmeny v poľnohospodárstve - Buchta, Stanislav
Vývoj zamestnanosti a produktivity práce v poľnohospodárstve. Vývoj agrárnej nezamestnanosti. Podiel jednotlivých právnych foriem na celkovej zamestnanosti v poľnohospodárstve. Vývoj priemerných miezd v poľnohospodárstve a mzdovej parity od roku 1989.