Hlavne si zadefinujte ciele - Baluška, Marek
Úspešná prezentácia na veľtrhu sa začína komunikačnou koncepciou a definovaním veľtrhových cieľov. Príprava prezentácie. Výstavný stánok ako komunikačný nástroj. Ciele účasti vystavovateľov.