Průmysl dirigují zahraniční investoři - Srholec, Martin
Konjunktúrny prehľad v strednej Európe. Priemyselná produkcia. Spracovateľský priemysel. Produktivita práce. Porovnanie jednotlivých kandidátskych krajín Maďarska, Českej republiky, Poľska a Slovenska. Dynamika priemyslu.