Smernica o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní
Smernica pre vypracovanie opatrení predchádzajúcich oceneniu podľa procedúry vzájomných dohôd ("PVD OPO"). Definícia OPO (opatrenia predchádzajúce oceneniu).