Trenčianska Ozeta mení strih podnikania - Hrúz, Juraj
Ozeta, a.s. Trenčín prechádza do záverečnej fázy reštrukturalizácie. Snaha o zmenu myslenia a orientácia firmy na predaj. Firma chce prejsť z výrobárskeho na finančné riadenie. Ľudský faktor. Zmena čaká aj organizačnú štruktúru fabriky. Finančná situácia firmy. Počet zamestnancov.