Poskytovanie zliav a daň z pridanej hodnoty - Frimmelová, Anna
Dokončenie článku z HN č. 85/02 o poskytovaní zliav a DPH. Finančný bonus - zľava v nadväznosti na hodnotu odobratého tovaru za určité obdobie. Poskytnutie skonta v nadväznosti na lehotu zaplatenia ako platná podmienka. Poskytovanie vecných prémií. Príklady.