Charakteristika podnikatelské populace České republiky v roce 2000 - Palas, Stanislav
Charakteristika podnikateľskej populácie v ČR v roku 2000. Aktivita ekonomických subjektov. Predmet podnikania, jeho očakávaný vývoj a veľkosť ekonomického subjektu. Ekonomické subjekty z hľadiska dalších zistených znakov. Základná charakteristika podnikateľov - fyzických osôb.