Motorom zmien začína byť stredný manažment - Začková, Katarína
Význam projektov pre riadenie ľudských zdrojov pri implementácii podnikateľskej stratégie. Ciele riadenia ľudských zdrojov. Od zamestnancov k zákazníkovi. Motivácia zamestnancov. Partnerstvo. Manažment partnerstva. Vzťah vedúci pracovník-zamestnanec. Ako sa manažér správa k zamestnancovi, podobne sa správa aj ku klientovi.