Globalisation and regionalisation - Jeníček, Vladimír
Dva varianty vízie budúceho vzťahu globálnej a regionálnej liberalizácie. Regionalizmus a multilateralizmus. Regionalizácia ako kategória. Dimenzie regionalizmu. Typy regionalizmu. Regionalizácia a globalizácia. Nerovnováha globalizovaného hospodárskeho vývoja.