Novela zákona o dani z prevodu a prechodu nehnuteľností - Pauličková, Alena
Niektoré zmeny po novelizácii zákona o dani z prechodu a prevodu nehnuteľností od 1.4.2002. Kto je a kto nie je daňovníkom tejto dane, čo je predmetom, základom dane a aká je sadzba tejto dane. Tabuľky sadzieb dane pre jednotlivé skupiny daňovníkov. Pokračovanie v ďalšom čísle.