Pracovná zmluva a povinnosť zachovávať podnikateľské tajomstvo - Barancová, Helena
Povinnosť mlčanlivosti v zákone o verejnej službe. Vymedzenie predmetu podnikateľského tajomstva v pracovnom poriadku a v pracovnej zmluve. Porušenie povinnosti mlčanlivosti v priebehu trvania pracovného pomeru.