Methodological aspects of an improvement of calculation information system in agricultural companies - Pataky, Jozef
Faktografické údaje o vývoji vlastných nákladov v poľnohospodárskych podnikoch na Slovensku. Odporúčania k budovaniu evidenčnej štruktúry nákladového systému v poľnohospodárskej prvovýrobe. Úvahy o jeho prepojení na kalkulácie vlastných nákladov využívajúcich algoritmy netradičných metód kalkulácií. Návrh štruktúrovania nákladov. Implementácia rámcového modelu v živočíšnej výrobe zameranej na chov dojníc.