Ekonomika výroby nápojov a obaly - Fidrmuc, Jaroslav
Dôležitá úloha v ekonomike výroby nápojov zohrávajú obaly, osobitne fľaše, do ktorých sa plnia. Kvalita obalu a antický Rimania. Sťažená pozícia výrobcov. Riešenie ekologických, výrobných a spotrebných problémov spojených s likvidáciou obalov.