Has the regulation of old debts in the successor companies proven worthwhile? - Hagelschuer, Paul
Problém starých dlhov vyplývajúci z transformácie poľnohospodárskych družstiev bývalej NDR je popísaný s ohľadom na vývoj ekonomickej politiky behom transformačného procesu. Diskusia a výmena názorov vedeckých odborníkov o spôsobe jednania v prípade regulácie starých dlhov v poľnohospodárstve. Zhrnutie záverov diskusie.