Závěrečná zpráva dočasné komise pro důchodovou reformu
Súčasný dôchodkový systém v ČR. Vzťah základného systému dôchodkového zabezpečenia a verejných financií v ČR. Hlavné problémy v dôchodkovom systéme. Hlavné parametre určujúce vývoj dôchodkového systému. Stanoviská poslaneckých klubov ČR k dôchodkovej reforme.