Relevantní vnější prostředí firmy - Švestka, Martin
Analýza vonkajšieho prostredia firmy a následne formulácia činnosti na dosahovanie interných cieľov firmy - zisku, obratu, trhového podielu a p. Kotlerovo členenie cieľových skupín sledovania prostredia firmy. Porterova odborová analýza.