Internet v IMK - Havran, Zdeněk
Úloha internetu v integrovanej marketingovej komunikácii. Vymedzenie pojmu komunikácia. Model komunikácie. Výhody alternatívnych médií. Plán komunikácie. Internet ako komunikačný prostriedok.