Sprievodca programami Európskej únie - Čupíková, Zdena
Pomôcka pre potenciálnych záujemcov o predvstupovú pomoc. Zámery EÚ v regionálnej politike. Získanie financií z predvstupových prostriedkov EÚ pre samosprávy. Odstraňovanie ekonomickej a sociálnej nerovnosti regiónov. Fond malých projektov.