Generické značky - bojové pole marketéra a výrobcu - Bachratý, Ján
Obsahové vymedzenie pojmu generické značky. Generická značka na trhu. Boj o prestíž značky už vo výrobe. Metódy a spôsoby marketérov v uplatňovaní generických značiek na trhu.