Za chyby vo verejnom obstarávaní môže slabá odbornosť a príprava - Apolen, Peter
Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) - medzery v legislatíve, patria k nim aj námietky a ich preverovanie. Nedostatky ÚVO. Využitie možností obstarávania. Činnosť ÚVO. Počet námietok. Legislatívne zmeny.