Privatizácia Slovenských elektrární - Janoška, Juraj
Z obsahu: Privatizácia elektrární bude ústretová k investorom. Navrhované varianty privatizácie Slovenských elektrární. Odporúčaná štruktúra podporuje konkurenciu záujemcov. Cena bude závisieť aj od prístupu k uviaznutým nákladom. Privatizačný prúd sa Gabčíkovu vyhne. Tender bude európskou záležitosťou.