Stručná analýza relevantných aspektov vývoja Slovenska od Konferencie OSN o životnom prostredí a rozvoji - Huba, Mikuláš
Hodnotenie desaťročného obdobia (1992-2002) z hľadiska realizácie odporúčaní Konferencie OSN o životnom prostredí a o trvalo udržateľnom rozvoji na Slovensku. Úspechy a pozitíva. Chyby, slabiny a nedostatky. Ďalšie príležitosti a výzvy v súvislosti s trvalo udržateľným rozvojom.