Rodinné prídavky by mali dostávať všetky deti - Reiselová, Eva
Podľa nového zákona, ktorý má byť prijatý, rodinné prídavky budú dostávať všetky deti bez ohľadu na príjem rodičov. Výška sumy, ktorú budú predstavovať rodinné prídavky bude najvyššou v rámci štátnej sociálnej podpory. Prídavky na deti a rodičovský príspevok. Jediným vykonávateľom zákona budú okresné úrady. Nároky na rozpočet.