Istrochem by tento rok rád vybŕdol z dlhov - Kremský, Peter
Dlhy chemického podniku Istrochem, a.s. Bratislava a ich splácanie. Najdôležitejšou časťou fabriky je výroba gumárenských chemikálií. Už v r. 2001 začala recesia v chemickom priemysle. FNM SR chce zverejniť ponuku na predaj svojich vyše 90 perc. akcií Istrochemu. Ukazovatele hospodárenia spoločnosti.