Ako merať pokrok pri smerovaní k udržateľnému rozvoju - index udržateľného rozvoja - Mederly, Peter
Prístupy pri meraní udržateľného rozvoja (označovaného ako trvalo udržatelný rozvoj). Oblasti a okruhy zahrnuté do výpočtu indexu udržateľného rozvoja (SD index). Hodnoty SD indexu pre vybrané krajiny.