Uplatnenie dokumentov z Ria v oblasti lesov a lesného hospodárstva - Minďáš, Jozef
Uplatňovanie dokumentov z konferencie v Riu pre oblasť lesov a lesného hospodárstva na Slovensku. Konferencia OSN o životnom prostredí a rozvoji z pohľadu lesníctva. Trvalo udržateľné obhospodarovanie lesov.